Everything DiSC -Authorized and certified partner

Everything DiSC® - logo

Changemovers er autoriseret og certificeret partner af Wiley produkter bl.a Everything DiSC®. Vi er certificeret og autoriseret til at rådgive, undervise og forhandle Wiley-produkter. Sammen med 1.800 partnere udgør vi et af verdens største netværk af professionelle rådgivere, konsulenter og instruktører.

Everything-DiSC-Sales-Color

Everything DiSC® Sales træningen giver sælgere et meget dynamisk og powerfyldt værktøj til bedre kunderelationer. Sælgeren har efter træningen en markant forbedret interaktion med sine kunder.

Everything DiSC® Sales lærer sælgeren at mestre kundepsykologi, lave nye kundestrategier, se på egne og kundens præferencer, indkøbs- og beslutningsstile. Du lærer, hvordan du gennem indsigt i din egen psykologiske profil bliver bedre til at afkode og tilpasse din salgsstil til dine kunder. Du lærer at typebestemme og målrette dit salg til dine købere.

Everything DiSC® er valideret og en online assessment. Til træningen får du din personlige 23 sider salgsspecifikke rapport, som giver dig indsigt i:

  • Egen unikke salgsprofil
  • Læse kundens salgspsykologiske profil
  • Værktøjer til konflikt, reklamations, indvendinger, afslutninger og next step værktøjer

Implementering:

Efter træningen har du adgang til Everything DiSC® Sales Customer Interaction, hvor du kan forberede ultimative salgsmøder gennem et mapping værktøj.

Træningen foregår individuelt, virksomhedstilpassede teams eller på vores åbne kurser.

Everything-DiSC-Management-Color

Everything DiSC® Management er profilen, som kan forbedre effektiviteten for lederen. Online profilen er udgangspunkt for forståelse af DiSC® stile, delegering, motivation af dig selv og personale, udvikling af andre. Deltagere lærer, hvordan forskellige lederstile kan have forskellig indflydelse, tidsstyring, beslutningstagning, problemløsning, og hvordan der kan tilpasses til andre, så der altid opnås optimalt samarbejde. Hver deltager får 27 siders individuel rapport med anbefalinger til selvledelse, ledelse af andre, delegering, motivation af typerne.

Everything DiSC® Management laves som både individuel sparring og ledergruppe udvikling.

Everything-DiSC-WOL-Color

Everything DiSC Work of Leaders® giver ledere på alle niveauer et krystalklart billed på, hvordan egen DiSC®-stil kan give indsigt til bedre lederskab. Work of Leaders er baseret på mere end 300 eksperter i mere end 150 organisationer og viser, hvordan ledere opnår

Vision            Alignment            Eksekvering

Så egen unikke lederstil og tendenser er med til at opnå topresultater.

Everything DiSC Work of Leaders® er en online baseret assessment. Resultatet er en 23 siders rapport med detaljeret feedback til hvordan der opnås vision, allignment og eksekvering og hvilke drivere, der skal til på hvert step. Rapporten er inkl. grafer med tydelige markeringer af, hvor der skal sættes ind for at opnå bedre lederskab.

Implementering:

Everything DiSC Work of Leaders® kan udføres som personlig ledercoaching eller ledergruppe træning.

Der kan suppleres med leder team view for hele ledergruppen.

Everything-DiSC-363-Color

Everything DiSC 363® for Leaders er ikke kun en 360 graders ledermåling. Det er en dynamisk 360 grader feedback + 3 personlige action lederstrategier. Everything DiSC 363® for Leaders er inkl. 8 metoder til effektivt lederskab, der fremelsker top performance. Der indgår feedback fra alle respondenter, en 22 siders profilrapport med feedback og illustrationer.

Everything-DiSC-Workplace-Color

Everything DiSC Workplace er en online assessment, der giver dybdegående indsigt i, hvordan du bliver mere engageret i relationer. Efter træning/coaching har deltageren indsigt i prioriteter, præferencer og hvilke værdier, der gives til arbejdspladsen, motivation, stress faktorer og hvordan, der kan tilpasses til andre typer.

Everything DiSC®

Everything DiSC Management Map Pastel

DiSC er et af de mest anvendte og anerkendte personprofilværktøjer. Det bruges til mere målrettet forståelse indenfor ledelse, salg, forhandling, udvikling af teams, forståelse for hinanden, relationer og kommunikation. Citat fra René Husum: “Vi har valgt Everything DiSC®, fordi det er enkelt og intuitivt. Vi ser, at det er et af de få værktøjer, som vores deltagere husker bedst – selv nogle år efter træning/coaching”.

Kontakt os for at høre nærmere:

Mail: rhu@changemovers.com

Tlf. nr.: 50 44 48 23