The Five Behaviours of a Cohesive Team

Changemovers er Authorized Partner Five Behaviors of A Cohesive Team® i Danmark, hvor vi hjælper teams med at top-performe.The Five Behaviors of a Cohesive Team - logo

Dit team kan blive endnu bedre…

Teamwork er den mest uudnyttede konkurrencemæssige fordel. The Five Behaviors of a Cohesive Team er et spørgeskemabaseret læringskoncept. Det hjælper på en særdeles effektiv måde organisationer med at bygge velfungerende og effektive teams. Værktøjet hjælper, understøttet af Everything DiSC®, deltagerne til at forstå deres Ledelses DiSC®-stil, som klarlægger samarbejdet i teamet. Det kræver hårdt arbejde at få teammedlemmernes præferencer og adfærdsstile til at spille sammen i et produktivt og sammenhængende team. Dog er udbyttet stort – både for individet, teamet og organisationen.

Teamwork er den mest uudnyttede konkurrencefordel……

For at blive et godt team skal teamet…

  • Vise tillid til hinanden – når medlemmer er åbne og ærlige overfor hinanden, er de i stand til at opbygge tillid baseret på sårbarhed
  • Engagere sig i konflikter om holdninger – når der er tillid, kan teammedlemmerne engagere sig i konstruktive diskussioner uden filter
  • Committe sig til beslutninger – når teammedlemmer kan udveksle synspunkter og debattere holdninger, er de også mere tilbøjelige til at committe sig til beslutningerne
  • Holde hinanden ansvarlige – når alle committer sig til en klar handlingsplan, er de også mere villige til at holde hinanden ansvarlige
  • Fokusere på at nå fælles resultater – det ultimative mål med at opbygge tillid, sunde konflikter, commitment og ansvar handler om én ting: AT OPNÅ RESULTATER

Hvordan virker det?

Modellen hjælper teammedlemmerne med at arbejde bedre og mere effektivt sammen samt blive et bedre og mere sammenhængende team. Et produktivt og velfungerende team:

  • træffer bedre og hurtigere beslutninger
  • Trækker på alle medlemmers færdigheder og holdninger
  • Spilder ikke energi og tid på politik, uklarheder og destruktive konflikter
  • Skaber konkurrencemæssige fordele
  • Har det sjovere !

Model_in_Pyramid_FiveBehaviorsEksempel individuel profil Five Behaviors med DiSC: Five Behaviors individuel rapport

Eksempel individuel profil Five Behaviors med All types/JTI: Individuel All types – JTI

Eksempel Five Behaviors team rapport: Five Behaviors Gruppe team rapport

Eksempel samarbejdsrapporter: Samarbejde medarbejder 2 med 1 og Samarbejde medarbejder 1 med 2

 

Kontakt os for at høre nærmere:

Start med at booke 2 timers lederforedrag om 5-Behaviors-modellen til dit næste ledermøde.

Mail: rhu@changemovers.com

Tlf. nr.: 50 44 48 23

 

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ – forskning og kvalitetssikring

Teamudviklingsværktøjet, The Five Behaviors of a Cohesive Team™, bygger på forskningsmodellen, The Five Behaviors of a Cohesive Team, udviklet af Patrick Lencioni, og Everything DiSC®-værktøjet.

Værktøjet består af to dele, en teamdel og en individuel del. Teamdelen indeholder en undersøgelse/måling af teamets samlede adfærd relateret til femfaktorsmodellen, The Five Behaviors of a Cohesive Team™, kombineret med en undersøgelse, som viser, hvad team-medlemmerne selv mener om adfærd i teamet i forhold til modellen. Den individuelle del indeholder en måling af den enkeltes adfærd baseret på DiSC®-modellen. Den viser, hvad den enkelte bidrager med gennem sin adfærdsstil i teamet.

Procesværktøjer fra Wiley gennemgår strenge krav til kvalitetssikring, før de lanceres i markedet. Det er afgørende, at værktøjerne er både pålidelige (reliable) – dvs., at værktøjet måler på en konsistent og pålidelig måde, og er præcise (valide) – dvs., præcision i forhold til det værktøjet er beregnet til at måle. Kort sagt – måler værktøjet adfærd i teams i henhold til de modeller det bygger på, og er målingerne præcise nok?

I Research Report kan du læse mere om kvalitetssikringsprocessen og de standarder, Wiley benytter, når The Five Behaviors of a Cohesive Team™ vurderes. I rapporten finder du også dokumentation på, hvordan værktøjet præsterer bl.a. mht. pålidelighed og præcision.

Wiley

John Wiley & Sons, Inc., også nævnt som Wiley, er i dag en af verdens største og mest prestigefyldte vidensforlag. Siden selskabet blev etableret som et lille trykkeri i 1807 af Charles Wiley, har det udviklet sig til at blive et verdensomspændende selskab med over 5.500 ansatte og med en omsætning på over 12 milliarder. Wiley har specialiseret sig indenfor akademiske publikationer. De producerer og udgiver litteratur, bøger, fagudgivelser, artikler og specialiserede publikationer, både på papir og på internettet.

Wiley, Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™

Wiley er i dag verdensleder indenfor forskning, udvikling, kvalitetssikring og distribution af DiSC®-værktøjer. Med hovedvægt på sidste generations kvalitetsværktøj, Everything DiSC® og The Five Behaviors of a Cohesive Team™. Everything DiSC® er ledende på verdensbasis knyttet til DiSC-baseret-værktøjer. Changemovers er Authorized Partner Everything DiSC® – A Wiley Brand. Sammen med over 1.800 andre partnere udgør vi et af verdens største netværk af professionelle rådgivere, konsulenter og instruktører.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er resultatet af et partnerskab mellem Wiley Workplace Solutions samt Patrick Lencioni og hans firma, The Table Group™. Kombinationen af Patrick Lencionis’ anerkendte teammodel, The Five Behaviors of a Cohesive Team™, og værktøjet, Everything DiSC®, afdækker hvilke styrker og udviklingsområder et reelt team har. Hvad vi som team må gøre mere af – udvikle os mere indefra, for at blive et godt sammensat og effektivt team.

The Five Behaviors of a Cohesive Team - logoEverything DiSC - logo