Referencer

Siden 2001 har René Husum, Changemovers, beskæftiget sig med consulting-opgaver indenfor forskellige brancher – fødevaresektoren, transport, diagnostiske, laboratorium, medico, medievirksomheder, energi og finans. Han har gennemført projekter for en lang række virksomheder – store koncerner og små virksomheder bl.a.

 • H. Daugaard, læs reference  Sådan møder vi vækst – H. Daugaard.output
 • Bladkompagniet (ejes af Berlingske Media A/S og JP/Politikens Hus A/S i fællesskab)
 • Scanflavour
 • Food Diagnostics
 • Fortum
 • DHL
 • Dialab
 • Johnson & Johnson
 • NRGI
 • Rodenstock
 • Flexoprint
 • AH Diagnostics
 • SaintGobain Distribution Denmark
 • Brdr. Dahl
 • Happy Dog
 • Scanlife
 • Optimera
 • Mars Koncernen
 • Royal Canin
 • Dell
 • Business Denmark

Referencer fra et udpluk af virksomhederne

Citat fra René Husum, Changemovers: ”At virksomhederne bliver ved med at være kunder, tager jeg som et udtryk for, at mit arbejde på godt jysk er ”ikk’ så ringe endda”.

DHL Academy ved Michael Egense (daværende HR Direktør)

”I forbindelse med udarbejdelse af et internt uddannelsesforløb hos DHL for nøglepersoner indenfor branchen transport og logistik – bestående af ledere og specialister – har jeg gennem et tæt samarbejde med René haft fornøjelsen af kunne trække på Renés konsulentydelser og spidskompetencer indenfor organisations- og kompetenceudvikling. Med udgangspunkt i et forretningsorienteret fokus i relation til organisationens aktuelle situation og medarbejdernes behov for kompetenceudvikling designede René et overbevisende skræddersyet set-up baseret på et nøje vægtet indhold af teori, hjemmeopgaver, diskussioner, gruppeopgaver, erfaringsudveksling og deciderede ”skarpe” organisationsopgaver, som blev præsenteret af stake-holders fra direktionen. Det endelige design blev et internt, modulopbygget ”DHL Management Academy” af et par ugers varighed med indbygget evaluering efter hvert modul, som gav mulighed for finjusteringer til gensidig glæde for såvel virksomhedens ledelse som kursusdeltagere. Renés serviceydelser kan bedst karakteriseret som et KUNDETILPASSET og INTEGRERET udviklingsforløb af høj klasse – ikke en hyldevare – men et udviklingsforum, hvor daglig drift og forandringsledelse blev behandlet og efterfølgende skabte et tværorganisatorisk netværk, hvilket sikrede, at ”ånden” og værktøjerne fra ”Management Academy” fik mulighed for at leve videre i den operationelle virkelighed”.

Helle Hogrefe, Manager Alere om Strategisk Salgsuddannelse

”Det har været en god uddannelse. Super gode kurser. Godt at få reflekteret”.

Udtalelse fra deltagere ved Strategisk Salgsuddannelse

”Det har været en fornøjelse at modtage undervisning både fagligt og socialt”.

”Strategisk salg og styrkebaseret salgspsykologi har været rigtig godt”.

”Det har været spændende og lærerigt”.

”Modulerne var gode til at fange, hvor vi er”.

”Gode diskussioner og dialoger”.

”God vægtning af teori, øvelser og praktisk”.

”Hyggeligt hold, selvom vi er konkurrenter uden at være det”.

Udtalelse fra manager

“Vi har været meget tilfredse med dit kursusforløb og har fået nogle gode værktøjer til at bruge i det daglige arbejde – det smitter også af på resten af os andre”.

Bestseller ved Henrik Tjørnvig

”René er det, som jeg vil kalde en yderst professionel management konsulent. Han har en utrolig indsigt i strategi og forandringsprocesser og er virkelig eminent til at få processerne til at leve i organisationen. Hans velafbalancerede facon, fantastiske humor og skarphed gør, at man simpelthen får lyst til at lytte til “denne mand”… Jeg har sjældent oplevet én, der i den grad formåede at skabe og fastholde relationer til forretningsforbindelser og samtidig kunne levere eminent undervisning. René er i sandhed en, der kan “walk the talk””.

Tonny Nielsen, Direktør Food Diagnostics, Børsen Gazelle vinder, Food Diagnostics – Organisationsudvikling

”Jeg har igennem de sidste 8 år benyttet René Husum som konsulent i opbygningen af organisationen i Food Diagnostics. Vores produktspecialister kommer alle fra en akademisk forsker baggrund og ved hjælp af Renés kurser/træninger fremstår de i dag som professionelle salgskonsulenter, der kan forhandle på et højt niveau. René har ligeledes trænet ledelsen i Food Diagnostics i ledelsespsykologi og forandringsledelse. Værktøjer, som vi i dag bruger i det daglige. Vi har også brugt René som sparring i udviklingen af virksomheden og ved rekruttering samt har haft stort udbytte af Renés erfaringer”.

Peter Jürgensen, tidligere CEO OneMed Denmark A/S Direktør- og ledelsessparring

”Jeg har gennem flere år haft fornøjelsen at samarbejde med René Husum i forbindelse med udvikling af vores organisation, uddannelse af mellemledere og ikke mindst brugt ham som coach for mit eget vedkommende. René har i alle sammenhænge været specielt god til at sætte sig ind i individets situation og holdning. Hans dermed personlige tilgang til medarbejderen, for at få ham eller hende til at se og forstå sin andel i processen, har skabt motivation og engagement omkring udviklingen af organisationen – og frem for alt sikre en optimal forankring og implementering! Selv har jeg brugt René som coach på topledelsesplan, hvor han har været en uvurderlig boldplanke i forhold til udfordringer i organisationen, men også i forhold til min egen rolle, hvor kravene har været under konstant forandring gennem årene – bl.a. via flere ejerskifter mv. René har været utrolig konstruktiv og lyttende i denne sammenhæng og har været koncis og udfordrende. Jeg ser frem til et fortsat samarbejde med René i fremtiden”!